Bezienswaardigheden Londen

Geniet van de mooie bezienswaardigheden die Londen te bieden heeft..

Big Ben

Iconisch en herkenbaar voor Londen is toch wel de Big Ben. De Big Ben is de grote klok in klokkentoren van het Palace of Westminster.

St Pauls Cathedral

Je ziet hem al snel uitsteken, de St Pauls Cathedral. Deze kathedraal is gelegen op de Ludgate Hill in de binnenstad van Londen. De enorme koepel is meer dan 100 meter hoog.

Buckingham Palace

Buckingham Palace staat vooral bekend om de wachters en dan voornamelijk de wissel van de wacht. Het grote paleis telt 775 kamers en is een echte trekpleister in Londen.

Tower of London

De Tower of Londen is een prachtig kasteel in het centrum van Londen, gelegen aan de Theems. De Tower of Londen is nu vooral bekend als schatkamer van de Britse Royals.

Tower Bridge

De Tower Bridge zal je vast en zeker bekend voor komen. Te zien in vele films en magazines, waar in Londen een hoofdrol speelt. Elke dag passeren er meer dan 50.000 mensen deze brug!

The Shard

Het hoogste punt in Londen is The Shard. The Shard is onder andere een luxe hotel en restaurant, waar je bijvoorbeeld heerlijk kan ontbijten ‘s ochtends en kan genieten van het prachtige uitzicht over Londen. Tip: wel even reserveren en stijlvol kleden!

London Eye

De London Eye is een groot reuzenrad, gelegen aan de Theems. Het drukbezocht reuzenrad geeft een mooi overzicht over de stad. De rijen kunnen erg lang zijn, wees dus slim en koop tickets voor af.

Trafalgar Square

Trafalgar Square is toch wel één van de bekendste pleinen in Londen. Aan dit plein kan je bijvoorbeeld ook het National Gallery Museum vinden.

Regent Street & Piccadilly Circus

Ga je naar Londen om een weekendje te shoppen? Dan kunnen Regent Straat en Piccadilly Circus niet ontbreken. Van dure en luxe winkels tot sportwinkels, vindt je op deze straten.

Borough Market

Als echte foodie, kan Borough Market ook niet ontbreken. Een ware food-heaven vindt je hier. Van verse Schotse eiren, tot Aziatische gerechten. Voor ieder wat, maar vooral heerlijk vers eten. Daarnaast kan je hier ook heerlijke kazen, groenten en brood kopen.