Bustickets naar Londen

Meest populaire vertrekplaatsen en busroutes: bus naar Londen

VERTREKPLAATS

BESTEMMING

TICKETS

TICKETPRIJS

Eindhoven

Londen

Zoek nu tickets >

Vanaf€19,99

Rotterdam

Londen

Zoek nu tickets >

Vanaf€24,99

Amsterdam (Sloterdijk, Schiphol & Bijlmer)

Londen

Zoek nu tickets >

Vanaf €24,99

Groningen

Londen

Zoek nu tickets >

Vanaf€29,99

Maastricht

Londen

Zoek nu tickets >

Vanaf€21,99

Bustickets: Zoek naar meer vertrekplaatsen

Goedkoper dan vliegen, de trein of de boot. Goedkoop en comfortabel met de bus naar Londen. 

Naast een georganiseerde reis, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf naar Londen af te reizen. Een busreis naar Londen, boek je eenvoudig en snel online. In ongeveer 10 uur, reis je van Amsterdam naar Londen en dat slechts v.a. 19,99 euro.
Bezoek prachtige bezienswaardigheden in Londen, zoals de Big Ben, St Pauls Cathedral of de Tower of Londen. Of boek een busreis om te shoppen in Londen. Naast het gemak, mag je daarnaast ook nog eens een ruime hoeveelheid bagage meenemen. Al met al is een busreis naar Londen een goed alternatief voor het dure vliegen. Naast een betaalbare optie, is de bus naar Londen ook nog eens een goed en milieu-vriendelijk alternatief. Uit verschillende testen is dan ook naar voren gekomen, dat de bus vele malen minder schadelijk is dan bijvoorbeeld het vliegtuig.

Betaalbaar naar Londen met de bus, van alle gemakken voorzien, voor elk budget.

londen-busBustickets naar Londen zijn zo’n 60-80% goedkoper dan bijvoorbeeld de trein. Waar je voor de trein al gauw 60 euro betaald, betaal je voor een busticket slechts v.a. 29,99 euro. Daarnaast heb je hetzelfde gemak en comfort als een treinreis. Zo heeft de bus naar Londen bijvoorbeeld gratis wifi, snacks en drankjes aan boord.
Naast de vergelijking met de trein, is de bus tegenover vliegtickets een erg budget-vriendelijke optie, waar je voor een EasyJet vlucht naar Londen al gauw 100 euro betaald (inclusief alle extra kosten).

Los busticket naar Londen, boek je eenvoudig online. 

De losse bustickets op Londenbusreis.nl worden verzorgd door Flixbus. Flixbus is een jonge organisatie, die er op gericht is om busreizen en losse bustickets betaalbaar te maken. Overweeg jij dus om Londen te bezoeken, maar staan de hoge kosten je tegen? Zoek dan nu naar de beschikbare losse bustickets op Londen en boek jouw busticket direct online.