Busreis & Stedentrip naar Londen

Volledig verzorgde bus stedentrip naar Londen..

Mocht je overwegen om Londen te bezoeken, kan je ook nadenken over een 4-daagse stedentrip. Met deze verzorgde stedentrip, hoef jij je namelijk helemaal geen zorgen te maken over het plannen van een trip. Reis, verblijf en ontbijt zit namelijk inbegrepen in deze stedentrip.

Reizigers geven deze reis gemiddeld een 8.5+! 

Dag 1: Heenreis:

Op dag 1 vertrekt de bus vroegen de morgen, zodat de bus op tijd aan komt in Londen. Bekijk het schema, zodat je een busreis kan vinden die bij jouw schema en ophaal locatie past.

Dag 2: Vrije ochtend of Stads rondrit door het centrum van Londen:

Na een heerlijke nachtrust en Engels buffet, vertrekt de bus voor een stadsrondrit door Londen. De touring car rijdt langs verschillende bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey & St. Pauls Cathedral. Daarnaast rijdt de rondrit ook via Trafalgar Square, Piccadilly Circus en Downing Street. Zo heb je in één ochtend de meest belangrijke bezienswaardigheden van Londen kunnen zien. Uiteraard kan je er ook voor kiezen, om de hele dag vrij te nemen en niet deel te nemen aan het programma. Zo kan je bijvoorbeeld door het centrum van Londen wandelen en echt de tijd nemen om alle bezienswaardigheden goed te zien. Mocht je er wel voor kiezen deel te nemen aan de rondrit, wordt je ’s middags naar het winkel gebied van Londen gebracht. Deze middag is goed besteed door rond te struinen op Regent street en bijvoorbeeld Oxford Street.

Dag 3: Greenwich & Tower of Londen:

Dag drie begint vanzelfsprekend opnieuw met een heerlijk traditioneel Engels ontbijt. Na op dag 2, het centrum Londen te hebben bezocht, wordt er een klein uitstapje gemaakt naar Greenwich. Greenwich is voornamelijk bekend vanwege het Royal Observatorium en de Greenwich-tijd. In Greenwich vindt je daarentegen ook veel musea en bezienswaardigheden. Na het bezoek aan Greenwich, rijdt de bus verder naar de Tower of Londen. In de Tower of Londen leer je meer over de oude geschiedenis van Londen en het koningshuis van Engeland. Aan het einde van de dag brengt de chauffeur je naar het knusse Covent Garden, waar veel winkels en leuke boetiekjes te vinden zijn. Een mooie laatste gelegenheid om nog eens goed te shoppen in Londen.

Dag 4: Terugreis:

Na een laatste Engelse ontbijt buffet, vertrekt de bus weer richting Nederland, waarna je weer netjes wordt terug gebracht naar jouw opstapplaats. Zit achter over en geniet van de laatste busreis terug naar Nederland.

5 dagen naar Londen?

Het is ook mogelijk om een 5 daagse stedentrip met bus naar Londen te boeken. In 5 dagen is er net wat meer tijd om extra dingen in Londen te bezichtigen.

Inbegrepen in deze reis:

 • Busreis naar Londen (Touring Car inclusief Nederlands sprekende chauffeur en reisleider)
 • Inclusief overtocht per boot (Calais – Dover)
 • 3 overnachtingen in een 2 persoons kamer
 • 3 keer Engels ontbijt buffet

Bezienswaardigheden tijdens deze busreis & stedentrip:

 • Big Ben
 • Buckingham Palace
 • Tower of Londen
 • St. Pauls Cathedral
 • Trafalgar Square
 • Westminster Abbey

Shopping:

 • Covent Garden
 • Regent & Oxford street
 • Piccadilly Circus

Nu direct zoeken & boeken!

Naast een 4 daagse stedentrip, bieden onze partners ook andere georganiseerde stedentrips naar Londen aan. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om met kerst te gaan shoppen. Verder is het ook mogelijk om 3 of 5 daagse stedentrip Londen met de bus te boeken.

Boek nu een georganiseerde stedentrip Londen met de bus..

Het boeken van een volledig georganiseerde stedentrip naar Londen, kan een hoop zorgen weg nemen. Zo zijn bijvoorbeeld de reis, de hotels, het ontbijt en dag planning al helemaal geregeld. Onze partner biedt zowel de optie voor: 3 dagen Londen of 4 dagen Londen bus reis. Naast de dag planning is er meer dan genoeg ruimte om ook zelf Londen te ontdekken. Bekijk nu de beschikbaarheid en prijzen voor de stedentrip en boek direct.